Sain Ruoholahden asemalta tekstiviestitilauksen Kaapelitehtaan paikkeille . Siispä äkkiä sitä hakemaan sitä . Monet asiakkaat kertovat olevansa tyytyväisiä tähän keskuksen ohittavaan tilausmuotoon . Tilaaja saa myös paluuviestinä tietää kuitanneen auton numeron . Hankalaan aikaan ja hankalassa paikassa se voi ainoa tapa saada taksi.

   Mutta nyt on mennyt jotakin pieleen . Kurvaan asiakkaan luokse ja heti perään tulee toinenkin pirssi . Asiakkaan viesti on lähtenyt jostain syystä tuplana , ja hän on saanut ensin toisen , sitten toisen numeron . Nyt hän on hämillään , ja harmissaan tilanteesta .Eihän se hänen syynsä tietenkään ole , tekniikka on pettänyt . Nainen on menossa Vantaan jumboon , eli hyvä keikka olisi tiedossa ... Mutta kummalle se kuuluu ??

  Nuori kuski on  hyvin tilanteen tasalla , ja ehdottaa arpaa tilanteen ratkaisuun . Loistava aatos, raamatullinen arvanheittohan on ehdottoman demokraattinen ja tasapuolinen keino tällaiseen tilanteeseen.  Hän pistää kolikon toiseen käteensä , ja minä saan arvata kummassa kädessä pikkuinen maksuväline on . Vahva sisäinen näkemykseni viittaa oikeaan käteen , mutta viime hetkellä valitsen kuitenkin vasemman . Ja oikeassahan se tietenkin oli ... Kolleegakin kysyy, miksi menin vaihtamaan päätöstäni . No , tämä keikka kyllä kuului hänelle . Tämä oli kuitenkin ensimmäinen keikanarvontani , vastaavissa tilanteissa aionkin käyttää samaa metodia . Nyt pitää jatkaa pikku kyytien jahtaamista .