Huh-huh , on pitänyt kiirettä viime aikoina. Näpyttelemäänkään en ole ehtinyt, vaikka monenlaista on näkynytkin.

  Kiirettä taitaa olla muillakin , kun ajamista riitti pitkin iltaa ja yötä aina viiteen asti. Ulkomaalaisia tuntui olevan paljon liikenteessä, ja hotellit täynnä. Suvi Linden  toivoi hyvää säätä torstain eduskunnan satavuotisjuhlille. Vieraitakin on kuulemma kaikista maanosista.Ilta oli ainakin kaunis, tosin koleahko. Tietöitä on jokapuolella kaupunkia liikkumista hankaloittamassa.

  Saattelin pienen ja huteran , mutta mukavan mummon kotiinsa kuudenteen kerrokseen.Vähän  nuorempi nainen oli  jäänyt juuri leskeksi, ja järjestelemässä hautajaisia. Tuore ylioppilas jo valkolakki päässään meni Vuosaareen, ja maksoi lahjasatasellaan. Kirjasin setelin tietenkin EBT:lle .(olen saanut jo 10 osumaa)

  Kiinnostavin asiakas oli pieni tumma opiskelijatyttö , jonka sain lennosta läheltä keskustaa. Hän oli menossa  valtavan matkalaukun ja monien kassien kanssa lentokentälle kahden aikaan yöllä! Meillä olikin mukava juttutuokio. Hän oli ollut 6 kk Suomessa opiskelijavaihdossa , ja kaikki olikin ollut täällä erilaista kuin Meksikossa :  ilmasto, ruoka, ihmiset, luonto ..  Talven pakkaset olivat olleet koettelemus, mutta lumen ensikohtaaminen suuri elämys.  Sauna oli hänelle liian kuuma paikka , 20 min oli riittänyt. Avannossakin hän oli käynyt, ja tämä kokemus taas oli ollut jäätävän kylmä . Nyt hän ihmetteli kesäyön valoisuutta . Tämä kiva, intiaanilta näyttävä tyttö puhui erittäin hyvää englantia . Toivottelin häntä joskus tulemaan uudestaan, kesäaikaan .
   Nelisensataa kilsaa tuli taas ajeltua ristiin rastiin näitä ympyröitä. Minusta muuten tuntuu, että satakielet laulavat nyt joka puolella kaupunkia. Viime kesänä en tainnut kuulla kuin pari kertaa.