Päätin etukäteen analysoida tämän päivän ajovuoroni.  Se oli tavallinen päivävuoro, tiistai  8-18. Sää oli kuiva pikkupakkanen, n -4C. Vireystila aamulla tuntui normaalilta. Sain päivän aikana keikkoja muuten 18, joten oli periaatteessa kuin 18-reikäinen golfrata!

  Ensimmäinen tehtävä oli viedä kiireinen keikkahoitaja Koskelan sairaalaan.Senjälkeen  tuli Käpylän tolpalta kyytiini krapulainen pukumies, joka kaipaili aamuryyppyä. Toimitin hänet Pasilan asemalle. 
 Turun junalta saapui Kakskertalainen nainen jonka piti päästä palaveriin Tikkurilaan Vantaa-hotellille. Ei oikein tiennyt missä se on, mutta minä tiesin ja toimitin hänet sinne. Oli otollinen aika kurvata lentokentälle, ja sieltähän  sainkin nopeahkosti kyytiini miehen, joka halusi Orionille Espooseeen.
 Ajelin stadiin , kävin kahvilla Leppäsuon Essolla ja jauhoin muutaman pikkukyydin keskustassa. Katajanokalla oli syttynyt paha tulipalo, joka sekoitti saaren liikenteen, ja assalta poimimani kolme venäläismiestä halusivat tietenkin tälle saarelle hotelli Grand Marinaan. Jonot olivat hirveät, koska laivakin purki parhaillaan. Sieppasin Vikingin terminaalista kaksi ruotsalaisliikemiestä joiden piti päästä lentokentälle. Kiersin pahimmat jonot saaren pohjoispuolelta, mutta sitten eteneminen näytti hyytyvän, koska oli vain yksi ulosmenotie käytössä. Alkoi tulla kiire lennolle, ja selitin vaikean tilanteen liikennettä ohjailevalle naispoliisille, joka antoi minulle luvan  ajaa pitkin jalkakäytäviä. Niinpä selvisin sillalle asti, ja ehdimme nipin napin koneeseen.
  Muuten vuoro jatkui tavanomaisissa merkeissä. Asiallisten ihmisten  tavanomaisia, lyhyehköjä kyytejä. Nautin vaatimattoman ateriani Lauttasaaren Shellillä. Erikoisin kyyti taisi olla Hietaniemen Krematoriosta saamani. Vanhahko nainen tuli sieltä kauniin puisen tuhkauurnan kanssa. Päättelin , että siinä oli hänen miehensä tuhkat. . Ketään vainajaa ei taksini kyydissä ole koskaan aikaisemmin ollutkaan.
 Viimeinen kyyti oli kultturelli, sillä vein pariskunnan hot. Presidentistä kaupunginteatteriin.Hyväntuulinen mies antoi oikein kahvirahatkin.
  Kyydissä oli 15 miestä ja 9 naista. Viisi ulkomaalaista. Sekä lentokenttä- rautatieasema- että hotellikyytejä 4 kpl. Kaksi satamakyytiä, yksi bussiterminaaliin.
  Varsin tavallinen vuoro, arvosanaksi annan 7+