Torstaiyönä olikin sitten ajojen puolesta rauhallisempaa,  vaikka Hectorin 12000 kuuntelijaa Hartwall-Areenalle vetänyt konsertti vilkastuttikin kovasti iltaa. Heikki venytti esitystään aina 23.30 asti, jolloin myöhässä purkautuva ihmismassa ruuhkautti koko Pasilan ympäristön. Pureva tuuli ja -10 asteen pakkanen jäähdyttivät tehokkaasti keski-ikäisiä kuuntelijoita. Pasila oli muutenkin koko yön keskuspaikkana, hyvin monet kyydit suuntautuivat sinne, tai lähtivät siltä suunnalta.

  Vuoron erikoinen oli turvakodista hakemani nuori tummaihoinen äiti puolitoistavuotiaan  lapsensa kanssa. Otin rattaat ja nyytit mukaan, ja vein heidät toiselle puolelle kaupunkia.Poika oli hyvin levoton eikä meinannut pysyä millään aloillaan, kunnes äiti sai hänet rauhoittumaan somalinkielisellä tuutulaululla. Se auttoi, mutta jos laulu taukosi,  lapsi vaati heti jatkamaan.Nainen oli  mukava ja ystävällinen.

  Kätilöopistolta vein nuorenparin yöllä kotiinsa. Vauvaprojekti ei ole vielä aivan valmis, koska palattiin  vatsa pystyssä kotiin.Onnea matkaan,  siinä on pitkä  tie edessä, ennenkuin  tuleva kansalainen on aikuinen!

  Viimeinen keikka oli juuri talviloman aloittanut mies keskustasta Vantaalle. Oli aikeissa mennä mökille remontoimaan ja metsästelemään pupujusseja, joilla mieli täytellä pakastintaan. Jututin häntä metsästysasioista, ja äijä vaikutti hyvin monipuoliselta ja suurpiirteiseltä jahtimieheltä. Kaikenlainen riista jäniksistä ja linnuista aina hirviin asti kelpasi, eikä metsästysajoistakaan tuntunut olevan niin väliä. Kun kysäisin vaikuttaako lintuflunssa hänen toimintaansa, niin ei siitä aikonut mitenkään olla huolissaan. Tulee jos on tullakseen. Vertasi asiaa kondominkäyttöön. Sitä ei ole koskaan käyttänyt eikä käytä, jos jotain seurauksia tulee, niin ottaa sitten pillereitä.  Kaiken lisäksi siis myös naistenmetsästäjä ! Pitäkäähän varanne tällaisten veijarien kanssa !