Parin kiireisen päivävuoron jäkeen oli vuorossa perjantain pätkäyö. Keikkoja ei ollutkaan paljon, mutta pari vähän pidempää. Paljon ei tarvinnutkaan odotella.

  Alkuun vein  pirteän , puheliaan ja laihan luomuäidin ystävättärensä luokse Kontulaan tuulettumaan.
Käpylän työväentalolta neljä karonkkavierasta  Kamppiin jatkoille. Viisi täysin alastonta viuhahtajaa kirmaisee ohitsemme muina miehinä.
Kampista tulee kyytiin kaksi miestä. Toisen, hauskasti suomea puhuvan maahanmuuttajan vien Tikkurilaan, toinen jatkaa Jokelaan asti.Matkalla yllättää pieni sadekuuro.
 Itä-Pasilasta firman saunaillasta tuleva  tyytyväinen mies keskustaa katsomaan. Paluukyydissä väsynyt nuorimies Konalaan, nukkuu koko matkan.
 Saan tilauksen lähiravintolasta Malminkartanossa, mutta kukaan ei tulossa kyytiin. Sen sijaan pihalla käydään hurjannäköistä nujakkaa kahden uroksen kesken , joita kummankin naiset yrittävät rauhoitella ja vetää erilleen. Nahina näytää vaaralliselta, ja yritän huudella heitä rauhoittumaan. Toinen nainen syyttää aggressiivisempaa miestä mustasukkaisuudesta, jonkinlaista keväistä reviiritaistelua kai. Tilanne rauhoittuu vähitellen ja kurvaan tauolle Lassilan TB:lle .
  Vielä muutama lyhyt keikka ja sitten , puoli neljän aikoihin kyytiin astuu nainen, joka haluaa Nummelaan. On viettänyt mukavan risteilypäivän , ja nyt palailee kotiinsa. Arvelen jo , että on vuoron viimeinen keikka mutta erehdyn. Nummela ei vielä nukukaan, ja saan pääkadun varresta kyydin  Vihdin kirkonkylän kulmille. Vähän harvinaisempi vuoronlopetus.

  Jo neljän aikaan alkaa sarastaa. Nämä aamuhetket ovat hienoja ja rauhallisia täällä maan korvessa. Peura säntää metsään  edestäni mutkaisella pikkutiellä. Näen ison ruskean linnun jota epäilen pöllöksi, mutta ei voi tunnistaa ilman kiikareita. Kuuntelen kotimatkalla King Crimsonin levyä, joka vaikuttaa varsin erikoiselta ja aika sekavaltakin.Ei taida olla minun musiikkiani,  ainakaan ensikuulemalta.