Jonkinlaisen kesäloman jälkeen oli vuorossa paluu töihin . Olo hiukan nääntynyt kuten kuivuudessa riutuvalla luonnollakin . Loppukesä on väkisinkin koittanut , ei voi mitään . Sadetta saisi kyllä tulla välillä , muutenhan tässä on vielä nättiä vuodenaikaa jäljellä .

   Vuoro käynnistyikin mukavasti : verilähetys Kivihaasta  Jorvin sairaalaan .  Tolppa oli tyhjä, ja puhelin pirisi heti kun kaarroin paikalle .  Nilkuttava potilas Kiloon . Sitten mummeli kauppareissulta Munkkivuoresta  Munkkiniemeen. Sain tilauksen Kuusisaareen , josta sitten odoteltuani astuikin mies kyytiin toiveenaan pääsy Hartwall Areenalle  ( aika mukavaa varmaan  kun on laituri merelle aivan "kämpän" vieressä ) . Selvisi syy ylimääräisiin outoihin ajovuoroihin :  Eric Claptonhan se siellä konsertoi . Sitten jatkuivat sairaalakyydit . Vein lääkärin Malmin sairaalaan , ja paluukyydissä veritulppamiehen Itäkeskukseen.  Tämän jälkeen blueskitaristi alkon kautta Laajasaloon . Megahertsin tilaajat olivat varsin heikossa kunnossa , mutta otin räyhäävän, kännisen , paljasjalkaisen hepun kyytiin vain koska fiksumpi nainen lupasi vastata kyydistä . Hän tosin pyysi tiputtamaan seuralaisensa matkalla, koska oli tähän täysin kyllästynyt .

  Suomalais-Thaimaalainen pari oli menossa Thaimaahan, joten vein heidät painavine laukkuineen lentokentälle. Naisen suomenkielentaito oli vielä heikkoa, joten enimmäkseen pari keskusteli englanniksi.
Nainen Käpylässä pyysi kyytiä niin lähelle määränpäätä, kuin kympillä pääsee . Vein toki perille asti , melkeinhän raha riittikin kohteeseen .

  Sitten alkoikin maanantai-illan ruuhkan purku, kun Erkin konsertti loppui jonkun verran myöhässä . Kuuuntelijoita riitti kyydittäväksi parin tunnin ajan , ja keikka tyhjensi kaikki autot asemilta töihin . Suurin osa tuntui tyytyväiseltä konserttiin . Viimeiset keikat ajelin Espoossa, lopuksi englantia puhuva poika " Ida Ahlbergintielle" . Meni tovi ennenkuin sain selvää osoitteesta, hän äänsi kadunnimen jännästi ja nielaisten .

  Kun kuljin pikkutunneilla kotiin huomasin ensimmäistä kertaa jo tähdetkin taivaalla . Lämpöäkään ei ollut enää kuin +7 . Pehmeä siirtyminen takaisin töihin on tapahtunut .