Torstain vuoro alkoi varsin nihkeästi . Keikkaa tuntui olevan joka puolella , paitsi aloitusalueellani . Toivoin tietenkin pitkähköä keikkaa , ja tulihan se : Matka Kuuhun neljän naisen kanssa , töölöläiseen ravintolaan tosin . Mutta kun homma lopulta lähti pyörimään, niin illasta varhaiseen aamuun oli oikein vilkasta .
 Annankadulla minulle  viittilöi kiireisen tuntuinen mies kassivuoren kanssa . Lastasimme ne kyytiin , ja ajoimme kohti Länsisatamaa , jolloin tunnistin hänet ystäväkseni vuosien takaa . Hän oli matkalla työkeikalle Saksaan. Olipa yllättävää tavata hänet näin ainakin 15 vuoden jälkeen , hän asuukin eri puolella Suomea !  Tunsimme aikoinaan aivan eri merkeissä. Piristävä kohtaaminen .

 Puolenyön paikkeille tein lyhyehköjä , nopeita siirtoja , kunnes sain pitkästä aikaa kyydin Mäntsälään . Juttelunhaluinen nainen palaili suuren mediayhtiön juhlista , Aatos maksoi kyydit . Kapinakunta on saanut viime käynnin jälkeen oikein rautatienkin , mihin asiakkaanikin oli varsin tyytyväinen . Kylätie oli hyvin hiljainen , ketään ei näkynyt missään.

  Kaupungilla jatkui vilkas meno , ja kyydit pitenivät . Muutamat pässinpäät sulkivat Mannerheimintien ja yrittivät väkisin tunkeutua kyytiin .  Lukitsin ovet ja soitin torvea , kunnes väistivät senverran että pääsin ohi . Kaikenlaisia tyyppejä sitä välillä  on liikenteessä ! Viimeisen  kyydittäväni vein lopuksi Svinhufvudintielle , Mäntsälän kapinan lopettajan muistokadulle .  Sopi illan teemaan . Aivan hyvä yö mukavassa pikkupakkasessa .