Saan kyytiini Bottan tolpalta suurten ikäluokkien miehen , joka haluaa päästä Pakilaan, ja hoilailee työväenlauluja (...jumalauta meitä ammutaan), On kohtuukännissä, ja sanoo mahdollisesti kääntyvänsä kohti Lauttasaarta,jos saa naisystäväänsä  yhteyden. Hän soittaakin , tai yrittää useaan otteeseen, mutta aina muutaman sanan sanottuaan puhelu katkeaa.

  Ajelen Pasilan läpi Pakilaa kohti, ja mies tituleeraa itseään äärioikeistolaiseksi, vaikka tykkääkin hoilailla vasemmistolaisia lauluja. (tuskimpa hän nyt sitä kuitenkaan on, kunhan provosoi).  Joka tapauksessa hän saa minut innostumaan poliittishistorialliseen keskusteluun, kyselemällä onko mielestäni Suomessa ollut koskaan äärioikeistoa? Siirryn IKL:ään ja sotia edeltävään aikakauteen , ja mielenkiintoinen keskustelu on alkamaisillaan, mutta sitä häiritsevät toistuvat tietoliikenneongelmat hänen samalla yrittäessään saada yhteyttä naiseensa. Juuri kun olemme lähes perillä hän kuulee, että ystävänsä on kotona, ja hänelle saa tulla. Sitten kännykkä taas vaikenee, mutta käännämme kuitenkin suunnan kohti Isokaarta.

  Sinne matkalla  hän taas sähläilee hienon  puhelimensa kanssa, siinä on selvästikin vikaa. Soittaminen ei enää onnistu lainkaan ,ja hän miettii, että ehkä joudutaan  ehkä taas palaamaan Pakilaan, jos frendiä ei saa alas tulemaan avaamaan ovea. Jokatapauksessa ajellaan perille asti.Vähän ennen perilletuloa tarjoan hänen käyttöönsä ikivanhaa museokännykkääni, jonka vaihtaisin heti uuteen, jos sopiva Nokian tarjoushalpiskännykkä  sattuisi tielleni.  Vanha nokialainen kuitenkin toimii, ja hetken kuluttua tuttavukset ovat esteetttömässä puhelinyhteydessä ja nainen sanoo tulevansa avaamaan oven.

  Mies on onnensa kukkuloilla, ja hän kehuu minua maasta taivaaseen, mihin  nyt voi vain hymyillä takaisin. Hän kertoo kuitenkin minun pelastaneen iltansa ja monien kiitosten kera  maksaa 32 euron kyydin 40:llä . Mainio ja tuottoisa kyyti, ja 20 sentin puhelulle tulee hyvin korkea prosentuaalinen tuotto.  Sellaiseen ei pysty edes Nokian osake.  Sijoitetaanpa se vaikka seuravaan luuriin.