Kun tämä pilakuvasoppa alkaa kiehua yli äyräidensä, niin otanpa minäkin hiukan kantaa asiaan.Kaikki suhteellisuus tuntuu kadonneen , kun puoli maailmaa kohta kuohuu ja kiihkoilee muutamien hassujen pilakuvien takia. Kävin minäkin katsomassa näitä Suomen sisu:n julkaisemia kuvia.Aivan harmittoman kesyjä, ei minkäänlaista aihetta noteerata mokomia maailmanlaajuisesti. Täysin keinotekoisesti luotu  juttu.Paljon enemmän aihetta olisi suuttua idioottimaiseen Irakin sotaan, johon ikävä yllä myös yksi pohjoismaa, kyseinen Tanska on mennyt liittymään. Irak tulee olemaan paha maailmanpoliittinen kriisipiste kauan aikaa.

 Vaikuttaa siltä, että islamista on kehittymässä uusi maailmanmahti kapitalistisen globaalin länsimaailman rinnalle.Samaan tapaan kuin reilut sata vuotta sitten  syntyi työväenliike, ja lopuksi sen radikaalein ja onnettomin muoto, kommunismi. Raaka, riistävä ja häikäilemätön alkuteollistumisvaiheen kapitalismi synnytti  vastavoiman, joka oli tietyissä maissa ainoalta keinolta vaikuttava tapa muuttaa kurjia olosuhteita.Tietyissä olosuhteissa maltillisetkin piirit lähtevät mukaan "vallankumoukseen", joka syö lopuksi omat lapsensa.

 Monissa köyhissä maissa asuu paljon väkeä, joilla ei ole mitään menetettävää. Radikaali, aggressiivinen Islam on monille ainoa kanava vastustaa monia asioita, joita länsimaat edustavat (imperialismia, eriarvoisuutta, länsimaista hapatusta ....). Toki suurin osa muslimeista on tavallista väkeä, eihän uskontoja yleensä valita, niihin synnytään.Mutta tietämätön, tyytymätön massa on helppo provosoida toimintaan.

 On vain ajan kysymys, milloin USA:n hyvä kaveri, rappeutunut ja turmeltunut Saudihallitus kaatuu. Koska siellä sattuu olemaan tätä öljyä, niin vaikutukset koko maailmantalouteen ovat suuret. Koska USA:ta johtaa Bushin tekopyhä, kristillinen  ja militaristinen ääliöhallitus ,ovat edellytykset suurelle konfliktille olemassa.

  Toivottavasti olen väärässä, ja pikkuhiljaa jonkinlainen järki maailmassa lisääntyisi...