Sain tilauksen Paciuksenkadulta , ja kyytiini astui sangen puhelias nuori nainen , joka oli matkalla Herttoniemeen . Ensimmäisenä hän alkoi kyselemään, oliko autoni mersu ? Sillä heillä oli tarkoitus ostaa samanlainen  faijalle 60-vuotislahjaksi. Sitten hän kertoi asuneensa puolet elämästään jenkeissä , tarkemmin Los Angelesissa .  Kertoili samalla kuuluisuuksista joita asuu samoilla kulmilla ( nimiä en tietenkään tuntenut) . Muisteli tuoreita vaahtobileitään ja kertoi olevansa taas piakkoin lähdössä tähän ihmemaahan .

  Kuuntelin hänen tarinoitaan varsin epäillen , mutta olin kuitenkin jutussa mukana , innostaen häntä kertoilemaan lisää vastakysymyksilläni . Kun hän mainitsi olevansa myös malli, ja ansainneensa  viimeisistä kuvauksistaan 10 000 dollaria, aloin miettiä mahtaakohan hänellä olla kyytimaksua ? Silloin tällöin ne jotka kerskuvat taloudellisilla saavutuksillaan, osoittautuvatkin sillä hetkellä rahattomiksi.

  Kun saavumme perille, malli sanoo hänen ystävänsä olevan tulossa maksamaan matkan . Ja hän kertoo olevansa opiskelija . Peruskoulun 9. luokka on vielä selvittämättä vaikka on jo 23-vuotias ...  Tuumin siiheen, että vielähän sitä ehtii . Kohta hänen pitkätukkainen poikaystävänsä saapuu paikalle, maksaa matkat ja antaa vieläpä kahvirahatkin.Toivottelemme toisillemme hyvät yöt . Illan  satutuokio on päättynyt.