Sain tilauksen pikkutunneilla Munkkiniemeläisestä ravintolasta . Kyytiini astuu asiallisen tuntuinen keski-ikäinen nainen , ja pyytää minua ajamaan keskustaan . Tottahan toki lähden ajelemaan sinnepäin . Ytimen lähestyessä rupean utelemaan tarkempaa määränpäätä hiljaiselta kyydittävältäni , jolloin hänen antamistaan kummallisista ja epämääräisistä vastauksista pystyn päättelemään,  ettei hän ole kovinkaan tiedostavassa mielentilassa, vaikkei aluksi  mitenkään humalaiselta vaikuttanutkaan . Pysähdyn sitten rautatieaseman viereen , ja koetan kysyä kelpaisiko tämä kohta , kun ei selkeämpääkään osoitetta löydy .

  Nainen yrittää sitten kehoituksestani maksaa , mutta taskuista löytyy pelkkä tyhjä kukkaro ja avainnippu . Ei tiedä minne oikein on menossa , ei ole rahaa ei muutenkaan tolkkua touhussa . Välillä nauraa ja välillä itkeskelee elämänsä vaikeuksia . Tulen siihen tulokseen, että hänet on saatava kotiinsa nukkumaan . Maksu sitten vaikka myöhemmin , jos ei kotoakaan  löydy mania . Kärsivällisen urkkimistyöni tuloksena saan selville kotikadun, ja lopulta myös numeron ( lähes oikean ) . Ja niin suuntaamme lähelle harhailumme alkupistettä .

  Pysäköin taksin annettuun osoitteeseen , otan ladyn käsikynkkääni ja pyrimme taloon sisälle . Avain ei kuitenkaan sovi lukkoon , mutta lopulta naisella välähtää, että olemmekin naapuritalossa . Siirrymme hitaasti ja huterasti kohti oikeata taloa ja ovea , joka onneksi sitten aukenee meille !  Menemme vanhanaikaiseen hissiin , ja lopulta oikeaan kerrokseen sitä sisälle kotiin . Yksiö on pieni ja täyteen ahdettu, sänkynä on patja lattialla . Ilokseni huomaan sitten pöydällä pankkikortin , jolla sitten voin käydä maksamassa matkan .  Otan avaimet , käyn auton luona vinguttamassa korttia , ja tulen sitten takaisin kämpille . Asiakkaani on jo höyhensaarilla , mutta koputtelen hänet hereille saadakseni kuittauksen . Sen hän sutaisee vuoteestaan , ja nukahtaa samantien uudestaan .  Laitan pöydälle kortin, avaimet ja kuitin , ja lähden jatkamaan hommiani . Veikkaanpa ettei hän muista aamulla yöllisistä hortoiluistaan juuri mitään .