Juuri kun olen saanut kyytiini maanantai-illan ensimmäisen asiakkaan , nuoren miehen pukupussin kanssa matkalla kaapelitehtaalle, tulee radiosta Leo Jokelan klassikkobiisi "nainen, poliisi ja taksi ". Niitä ei kuulemma koskaan tarvitessa nää . Pakko laittaa se vähän kovemmalle, senverran hymyilyttävä kappale se on.

 Tänään vaikuttaa kyllä tasapainoiselta, kaikkia näitä liikkuu kaupungilla , ja kyydittävistäkin reilu enemmistö on naisia. Potilaita, hoitajia, matkustavaisia  sun muita liikkuu ihan kivasti, ainakin puolilleyöille asti.
  Maistissa oleva IFK-fani esitelmöi minulle koko kyydin ajan joukkueensa erinomaisuutta ja Jokerien surkeutta.  Hauska ilmiö tuo urheilufaniuskin. Ammatillisessa mielessä on ikävää, kun Jokerit ei taida päästä edes säälipleijareihin. Tietää Hartwall-Areena-keikkojen ehtymistä.

  Kansainvälisen tuulahduksen tuo Chilessä asuva, mutta eri puolilla Etelä-Amerikkaa  liikkuva karjatalouden parissa toimiva mies. Pääsen päivittämään  alueen tietojani : Chile alueen miellyttävin maa , Argentiinalla on vaikeaa talousvaikeuksiensa vuoksi , Kolumbiaan hän kieltäytyi edes menemästä. Minua on jo kauan kiinnostanut Ecuador (tulevaisuuden utopiamaailmanympärysmatkan kohteena, heh ) , ja tämän asiantuntijankin mielestä se on hauska maa , mutta hän kehoitti myös huomioimaan myös Perun Machu Picchuineen.  Painetaanpa mieleen.