Ikävä oli aattoillan sää, ikävää märkää loskalöllöä ja vesisadetta.
 Aloittelin vuoron kuudelta, alku vaikutti mukavan kiireiseltä ja mielialakin oli huipussaan. Mutta lupaava alku kuihtui vaisuksi jatkoksi, kilpailijoita oli asemilla vaikka kuinka paljon ja kyytien saaminen kesti.Puolenyön nurkilla alkoi vilkastua kiihtyen koko ajan sulkemisaikaa kohti.
 
  Vuoden viimeinen/ensimmäinen kyyti oli lyhyt siirto Urheilukadulta Töölöstä Porthaninkadulle Kallioon, 9,40 euroa, maksu pankkikortilla. Kyyti starttasi minuuttia vaille puolenyön, perillä oltiin noin viisi minuuttia myöhemmin seuraavana vuonna. Keskustelunaiheena oli erikoinen kolari, johon tämä nuorehko mies joutui kotonaan äskettäin. Hän kuuli kovan äänen ulkoa ja meni ikkunaan ihmettelemään, mistä oli kysymys  , jolloin huomasi risteyksessä kolaroidun, jonka seurauksena toinen auto oli törmännyt asiakkaani parkkeerattuun autoon. (toinen auto oli ajanut huomattavaa ylinopeutta). Eipä muu auttanut kuin lähteä mukaan selvittelemään tilannetta!

  Tuuli voimistui yön aikana, pakastui hiukan, ja jotain lumenkaltaistakin tuli hiukan. Kuitenkin jäi hiukan vaisu vaikutelma vuodenvaihteesta, vaikka yli kolmekymmentä keikkaa tahkosinkin.

 Lopulta kotona nautin broilerinkoiven, lasin viiniä  ja pullon olutta .
 Nyt nukkumaan, hyvää uutta vuotta kaikille!