Keskiviikkoyönä riittiikin taksille kysyntää läpi koko yön . Varsinkin keskustassa tuntui olevan jos jonkinlaista  tilaisuutta , joista purkautui väkeä läpi koko yön. Siellä jonoteltiin vielä aamuviidenkin aikaan. Sää olikin kiinnostavan vaihtelevaa . Alkuillasta tuuli kovaa , ja tummia pilviä nousi taivaalle. Yöllä tiputteli sitten vähän vettä ehkä tunnin verran , mutta aamulla paistoi armas aurinkomme jälleen pilvettömältä taivaalta. Kuitenkin pienikin sade raikasti ilmaa tuntuvasti.
 
  Henkilökohtainen raikkaus oli kuitenkin pettänyt Westendiin Tallinnan laivalta heittämältäni väsyneeltä pukuherralta . Ei mikään ihme, Virossa taisi olla lämmintä ja hikihän noissa tamineissa kesällä tulee. Onneksi suihku auttaa .
 Herttoniemestä tuli kyytiin viidennen polven stadilainen, joka oli kovin täynnä omaa menestystään ja stadilaisuuttaan , ja halusi niistä elvistellä taksikuskille . No, suon hänelle kyllä sen ilon. Hän tuumaili, että kaikki kuskit ovat peräisin jostain Lapualta tai Mäntsälästä. Siinä on varmasti paljon perää, mutta kaikenlainen nurkkapatrioottisuus on kyllä varsin huvittavaa . Aivan sama mistä ihminen on kotoisin, ainoa mikä merkitsee on se, millainen hän on ja mitä hän ajattelee .
  Rakastavaiset olivat joutuneet erilleen toisistaan yön mittaan  sekaannusten ja väärinymmärrysten takia, joita ensin tiukastikin selviteltiin . Mutta jo kotinurkilla  kuului takapenkiltä lemmenvakuutteluja toisilleen.
  Pulujen rohkeutta tepastella kadulla taas ihmettelin. Eivät väistä ennenkuin viime tipassa, mutta ei niitä juuri näytä autojen alle jäävän . Itse kyllä jarruttelin monta kertaa .
  Kasarmikadulla oli jo odoteltu tunnin verran pirssiä, kun minä sinne sitten saavuin . Poika ja tyttö , ystävykset, puivat ystäviensä asioita matkallakin, hyväntahtoista puhelua oli mukava kuunnella puolella korvalla. Poika maksoi reilusti etukäteen, ja pyysi viemään tytön turvallisesti kotiinsa . Vielä yksi kiireinen aamumatkustaja Pasilan asemalle , ja minun vuoroni oli täynnä.  Neljän vaiheilla oli väsyttänytkin, mutta lopussa se oli tiessään. Hyvä yö .