Ajelinpä tässä tiistai- ja keskiviikkoyöt. Molempina iltoina satuin aloittamaan samalta tolpalta, sain ensimmäiseksi asiakkaaksi saman naisen kuin edellisenäkin päivänä, joka meni samasta osoitteesta kotiinsa Vantaalle. Tämä on Helsingissä varsin harvinaista. Eilen matkustimme hissukseen, mutta nyt hän aloitti vilkkaan keskustelun. Hän oli tulossa erikoisista hoidoista (alipainehappihoitoa),  saatuansa hoitoa erikoiseen vaivaansa. Kuulo oli yhtäkkiä häipynyt täysin toisesta korvasta. Tapauksen ikävyyttä lisää, että nuori nainen on ammattimuusikko ..  Kotona on lisäsi valvotteleva pikkuvauva. Tällainen tapaus on harvinainen ja syytkin vielä mysteerejä. On mahdollista , että kuulo vielä palaisi, mutta epätodennäköistä. Kyllä ihmisruumis on herkkä ja monimutkainen koneisto. Toivotaan parasta!

  Muuten riitti oikein mukavasti kuljetettavaa tihkusateisessa, harmaassa illassa ja yössä. Nuori isä matkalla asiakastapaamiseen, hiukan myöhässä,  vauvansosetta naamaltaan pyyhkien, lapsenvahtia juuri opasteltuaan. Nainen matkalla Kukkumäkeen, ja jutut menivätkin käkiin ja muihinkin lintuihin. Lauttasaaresta lähti autollinen nuoria miehiä pokeriturnaukseen Kasinolle. Hauskaa oli ymmärtää heidän pokerislanginsa, luettuani Pyysingin Pokerin käsikirjaa. Ruotsalaismiehillä pientä kiirettä lentokentälle. HI Ja Rukalta hiihtämästä tuli äiti ja poika  kotiinsa Heikinlaaksoon. HIFKin pelin alku ja loppuminen aiheuttavat kysyntäpiikkejä. Vähitellen kyydit harvenevat, ja varsinkin kaupungin laidalla alkaa olla hiljaista. Luen lehden loppuun, huomaan ettei minua enää tarvita, ja köröttelen kotiin. Mukavan pysähtynyt yötunnelma.
  Poikkean vielä koneella, ja pelailen vielä  toista tuntia  nettipokeria, pikkupeliä, ruotsalaisten kanssa. Muitakin on siis vielä hereillä.