On tullut varsin harvakseltaan kirjoiteltua. Ajovuoroja  on ollut varsin  vilkkaasti. Kotosalla riittää rästihommaa. Kävin kalareissulla kaverin kanssa . Ja myös laiskottelu ja jalkapallon MM-kisat vaativat veronsa...Tänäänkin oli kolme matsia seurattavana, yövuoroputken jälkeen ja ruohonleikkailun välissä.

  Viimeisenä yönä kiinnitti huomiota vapaana liikkuvien kissojen suuri määrä.Näin varmaankin kahdeksan kissaa.Niistä kaupunkilaisin ja rohkein köpötteli kaikessa rauhassa  yli Sturenkadun , niin että johtamani autoletka joutui pysähtymään .Jos mirri jatkaa tuohon malliin niin en ennusta kovin pitkiä kissanpäiviä. Muutenkin eläimet olivat vallattomia. Mitäkähän yksinäinen sorsa teki keskellä yötä Leppäsuon Essolla ? Sain jarruttaa tosissani väistääkseni koikkelehtivan pupun . Tuusulassa aamuyöllä , hiljaisella maantiellä oli kolme suurta kyyhkysparvea lepäilemässä . Eivät kai ne mitään puluja olleet  ? Esiintyvätkö sepelkyyhkyt yleensä parvissa ? En ole aikaisemmin moiseen ilmiöön  törmännyt.

  Ihmisten suhteen oli tavanomaisempaa.  Ensimmäisenä keikkana kuskasin lämpöä arvostavaa perheenemäntää, jonka mielestä helle alkaa vasta +30:stä . Vein varsin humaltuneen rehvakkaan norjalaisseurueen karaokebaariin Pataässään. He halusivat oppia sanomaan "pataässä" suomalaisittain.  Se osoittautui ylivoimaiseksi, mutta erilaisia hassuja versioita kyllä syntyi. Mellunmäestä tuli kyytiin keskenään riitelevä nuortenryhmä, joka vaihtui Kontulan tolpalla kolmea naista tapaamaan menevään avomieliseen naissankariin.  Vein vielä kolme nuorta poikaa keskustaan, eivät kyllä meinanneet päästä yhteisymmärrykseen, minne he oikein menisivät.

  Sen jälkeen jätin hyvästit vilkastuvalle keskustalle. Mies suoraan Manalasta ajatti minut Tikkurilaan , ja sinne jäinkin pyörimään tunniksi, kunnes kaksi nuorta naista halusi Keravalle.Kello olikin neljä aamulla, aurinkokin  heräili, ja paikallisista paikoista purkautui väkeä. Kuljettelin keravalaisia sitten koteihinsa, viimeisenä kolme poikaa ja kolme herkulliselta tuoksuvaa pizzaa. Kotiin ajellessa ei näkynytkään enää juuri ketään liikenteessä. Kyllä kauniit kesäaamut ovat hienoja !