Ajoin eilen vaihteeksi päivävuoron. Helsinki paleli 20 asteen pakkasessa ja hyytävässä viimassa, joka lisäsi kylmäntunnon varmaankin 30:een.
  Koko päivän piti todella kiirettä ! Yritin pariin otteeseen käydä kahvillakin, mutta aina oli joku tulossa kyytiin tai tuli ajotarjous, ja lykkäsin taukoa eteenpäin, kunnes unohdin koko homman. (oli sentään mukana muutama hedelmä ja mehupullo).
  Monella oli auto ryhtynyt lakkoon. Esimerkiksi sillä perheenisällä, joka ei millään meinannut saada kolmea villiä vintiötään pysymään paikallaan 10 min kyydin aikana. Hän vaikutti hyvin kärsivältä, minua hymyilytti. Matkamessut ovat tuoneet stadiin esittelijöitä joka puolelta maailmaa . Kaikenlaisia muitakin tapahtumia riitti. Messukeskus  tarvitsi iltapäivästä alkaen jatkuvasti takseja, minäkin kävin siellä useaan otteeseen ja vein mm kolme jäätyvää espanjalaista hotelliinsa.  Jauhoin 31 keikkaa, osa oli pitkiäkin, kunnes oli pakko lopettaa ,vaikka vuoroa olisikin saanut jatkaa iltakymmeneen asti. Yritin päästä asiakkaan kanssa ulos keskustasta,, mutta kyydit olivat lyhyitä siirtoja kantakaupungissa. Päätin ajaa kotiin jouduttuani Laajasaloon, yli kellonympärys tuli ajeltua.
  Tänä iltana luulisi kaaoksen olevan vielä pahempi, sillä neropatit ovat järjestäneet kolme sm-liigan ottelua alkamaan samaan aikaan , 18.30 pääkaupunkiseudulla!