Lauantain yövuoro alkoi kireässä pakkasessa , pakkasta oli läpi yön kymmenisen astetta . Lisäksi purevaa tuulta ja ajoittaista lumipyryä .  Ihan oikean talven tuntuista . Läpi vuoron oli vireä ja energinen olo, päinvastoin kuin eilen . Vuoro sujui muutenkin oikein suotuisissa merkeissä , keikkaa riitti koko vuoron ajan, eikä yhtään ikävää kyytiä . Olin ottanut yöksi mukaani Juicen "Keskitysleirin ruokavalio"-levyn, jota kuuntelin pitkästä aikaa pitkin yötä . Levy kuulostaa edelleenkin mainiolta, mielestäni edesmenneen mestarin parhaita albumeja . Joskin aika vähänsoitettu ja tuntematon . Tummasävyinen , sanoitukset hyvin mielenkiintoisen sekava yhdistelmä historiaa, uskonto- ja yhteiskuntakritiikkiä josta vaikea ottaa selvää. Niinkuin muutenkin anarkistisen Leskisen ristiriitaisesta maailmankuvasta .

  Jo ensimmäinen kyyti oli kiinnostavan pohdiskeleva. Mukava nuoripari oli menossa Merimakasiiniin , ja matkan aikana kävimme mielenkiintoisen yhteiskunnallis-filosofisen keskustelun  elämän erilaisista ajanjaksoista .
  Hotelli Plazasta sain mukaani kolme saksalaista , jotka olivat menossa kokemaan eksotiikkaa  lappiravintola Saagaan Bulevardille . He kyselivät matkalla lappalaisista, että eivätkö he olekin Suomen intiaaneja ? No näinhän se on . Alkuperäisasukkaita, jotka myöhemmät maahantunkeutujat ovat ajaneet huonoimmille seuduille , kuten amerikoissakin. He kysyivät vielä, että saisikohan sieltä porosapuskaa ? Arvelin kyllä sen toki onnistuvan . Raflan edessä oli poro- ja pukkikulissi, jossa saattoi ottaa kuvan omalla naamallaan . Siihen sakut heti innostuneina ryntäsivätkin. Muinoin saksalaiset polttivat Lapin poroksi , mutta nyt he tulevat syömään Lapin poroa.
  Vein naisen Annankadulta kurviin , ja jo samantien oli mieskolmikko tunketumassa kulkuneuvooni. Yksi oli saanut turpiinsa , silmäkulma oli pahan näköinen , muttei enää vuotava . Ja ompelua kaivattiin . Koska totesin trion asiallisiksi, ajoin heidät Malmin sairaalaan . Ilta oli mennyt varsin heikosti, ja hänellä olikin miettimistä miten asiasta vaimolle kertoisi .
  Kyyditin myös hevoshulluuden vaivaamaa pariskuntaa . Nainen oli harrastanut kaikenlaisia eläimiä pienestä pitäen , ja lopulta päätynyt hevosiin . Siitäpä tuskin eläinten koko enää kasvaa.  Polleja on kaksi, mutta varsaakin odotellaan pian syntyväksi . Dominoiva ja kallis mutta rakas  harrastus, muuttokin on edessä avarammille laitumille pääministerikuntaan .
  Vilkkaan vuoron lopuilla vein keskustasta väsyneen miehen Sipooseen aivan Keravan rajan lähelle . Kävin kurkkaamassa löytyisikö Keravalta kenties keikkaa . Ja nakkikioskiltahan saapui nuorimies haluten kotiinsa Tuusulaan . Tämä opiskelija oli innokas metsästäjä, ampunut monenlaista riistaa, jopa karhun itärajalla . Se ei olekaan ihan jokapojan kohde. Siihenpä loppuivat tämän vuoron työt, ja pääsen itsekin nukkumaan .