Keskiviikkoilta lähti vähän kankeasti käyntiin. Lisäksi satoi sen verran lunta, että kadut liukastuivat. Yhtään enempää  talven jatkoa ei kyllä enää kaipaisi.
  Yhdeksän aikaan alkoi sitten vilkastua. Lauttasaaren Casa Maresta sain yllättäen lentokenttäkeikan,  kaksi ruotsia puhuvaa liikemiestä matkalaukkuineen. Kuuntelin korvat höröllään heidän keskusteluaan  maailmanmenosta. Kenttä oli pullollaan vantaalaisia, joten en jäänyt sinne norkoilemaan. Palatessa sain Käpylästä perusihanneasiakkaan. Sanoi selvästi minne on menossa , ja mitä kautta sinne halusi. Hän pyysi radiota kovemmalle, ja minä puolestani tiedustelin mielikanavaa , joka oli Groove FM.  Minusta on aina mukavaa, jos asiakas esittää toivomuksen radion  suhteen : kiinni, kovemmalle, kanavanvaihto tms.   Mukava , jatsahtava matka, jonka maksoi tasarahalla, tasaeuroon pyöristäen. Belgialainen  kakkonen.

  Loppuilta aika hyvä, yhteensä sain 24 työtehtävää. Vertakin kuskasin pariin otteeseen. Hassua, että  n. viikko sitten kyydissä ollut Chile-mies osui jälleen kyytiini asema-aukion parinkymmenen kiesin joukosta. Hän  lähtee parin päivän päästä jatkamaan työtään E-Amerikassa, ja saatoimme jatkaa keskustelua alueesta.

  Viimeinen keikka oli nuorehko  lastenpsykiatri Jorvin kulmille, juttelimme alan jutuista. Sitten kiiruusti itsekin nukkumaan, Bowien upeiden klassikoiden siivittämänä.