Jatkoin viikonlopputuplaani tänä lauantaiyönä. Lähdin matkaan vähän väsyneenä ja ärsyyntyneenä.Tietyt yksityisasiat joille ei voi mitään vain ottavat päähän.
 Vuoro alkaakin hyvin , kolmella nopealla pikakyydillä keskustan  kulmilla, mutta sitten seuraa tunnin lama, kun kuittaan keikan Studio Pasilasta (teatteri), mutta saankin hukka-ajon eli jullikan. Joku oli ehtinyt viedä asiakkaani ja häntä odotellessani  paikka ehti tyhjentyä. Sijoitukseni tämän jälkeenkin oli huono,ja niinpä ehdin lukea hätävaraksi ottamaani pientä filosofisluontoista opusta, kunnes ruletti alkaa taas pyörimään. Ehdin myös kuunnella sivussa Gösta Sundqvistin koe-eläinpuistoa joka tulee lauantai-iltaisin uusintana radioQ:lta.
  Kyydissä on tänä iltana varsin nuorta väkeä. Vien muuan pojan Eatziin, ja saan häntä jättäessäni kyytiin pojan ja tytön, jotka ovat matkalla Kauniaisiin. Pienikokoinen tyttö on lähes sammunut, ja poika harmitteli kun ei huomannut , että oli tarjonnut liikaa, samaan tahtiin kuin paljon kookkaammalle itselleen.Perillä tyttöä ei saa enää pysymään pystyssä,ja hän päätyy kantamaan tytön kolmanteen kerrokseen selässään.Availen ovia ja kannan tavarat mukana . Aikamoinen suoritus, mutta oli nuorimieskin hengästynyt.
  Loppuyö sujuu vauhdikkasti ja kotoisasti rupatellen kyydittävien kanssa ja heitä kuunnellen. Viimeinen kyyti osuu aika sivuun, Soukkaan, johon saavumme kello viideksi.. Sieltä tuleekin kohtalaisesti kotimatkaa , ja on sopiva hetki uppoutua Leevi&the Leavingsin kokoelmaan, jonka olin sattumoisin ottanut mukaani.
  Kyllä Leevin  eli Göstan musiikki on hyvin koskettavaa, varsinkin ne synkimmät ja surullisimmat. Kun hän kuoli yllättäen 2003, se oli minulle yllättävän suuri kolaus. Olin aika kauan poikkeustilassa, ja tippa meinasi tulla linssiin aina hänen biisejä kuunnellessa. Se oli yllättävää, koska välillä tuntui, ettei mikään saa enää meikäläistä itkemään. Ajelen surumielisissä tunnelmissa hiljaisia teitä kuunnellen mm. :
-Pimeä tie, mukavaa matkaa
-Elina, mitä mä teen?
-Tuhkimo Titanicin kannella
-Maallinen vaellus
-Tuhlaajapoika
  On varmasti ainakin sata muuta loistavaa Göstan kappaletta.Jos pidät Leevin biiseistä, niin suoritapa arkeologista tutkimusta hänen vanhojen albumiensa parissa. Löydät yllättäviä helmiä!
 Koe-eläinpuisto on hänen toinen, ronskin humoristinen puolensa. Kaikenkaikkiaan hän oli tosi moniulotteinen, salaperäinen, surumielinen älykkö. Musiikkinsa eläköön aina.