Edellisestä päivityksestä on tosiaankin jo vierähtänyt aikaa . Takana onkin ollut vilkas ja ajorikas kuukausi .  Vuorot ovat välillä venähtäneet pitkiksi , ja öisten kiertelyjen jälkeen aika kuluu kuin itsestään akkuja ladaten ja milloin mitäkin puuhastellessa . Sääkin on ollut pitkät ajat sitä yhtä ja samaa, lämmintä ja sateista . Minun puolestani saa jatkua tällaisena ,  synkkyys ja pimeys sopii hyvin oudolle mielenlaadulleni . Kyllähän se toki myös väsyttää , joten hyväksyn kohtuulliset lumimäärät ja pakkaset , jos niitä on tullakseen .

  Kummallinen ihmiskuntamme on taas valmistautumassa vuotuiseen Saturnaliaansa . Kaikenlaista turhaa tavaraa kaupitellaan  niille, joilla fyrkkaa löytyy . Niille , joilla tätä ainetta on niukasti ,  tulee helposti yhä enemmän paineita .  Muutenkin tuntuu , että niin koko pallolla  kuin tässä maassakin pahoinvointi vain lisääntyy . Ahneimman ja häikäilemättömimmän prosentin sallitaan  kahmia sikamaisen suuri osuus kaikesta luonnonvaroista ja omaisuudesta , milloin milläkin verukkeella . Joka maassa riittää omia Liliuksia ja Wahlrooksia , jotka onnistuvat joko hienostuneemmin tai brutaalimmin kahmimaan toisten töiden hedelmät , samaan aikaan kuin suuri osa ihmisistä nääntyy nälkään tai kitkuttelee toimeentulon rajamailla . Voi Tellus-parkaa ! Kyllä eliitti , diktaattorit ja mafiat täytyisi saada kuriin ja siirtyä kohtuullisempaan ja tasa-arvoisempaan suuntaan . Mutta huonolta näyttää.

  Ison joulun rinnalla täällä meillä esiintyy myös pikkujoulu-ilmiö . Itse olen vältellyt niitäkin onnistuneesti , senjälkeen kun joskus ammoin  lukioaikaan semmoisille kerran eksyin . Eivät ole minun juttuni , mutta tässä nykyisessä virassani kuitenkin työllistävät mukavasti . Tämän vuoden huippu taitaakin olla jo takana, sillä jo viime viikonvaihde oli yllättävänkin rauhallinen .  Eikä mitään ihmeempiä tonttuilijoita kyytiini tänä vuonna  osunut , vaan perille päästiin haavereitta .  Sunnuntaiyö olikin turhauttavan hiljainen , mutta maanantai yllätti positiivisesti . Keikkaa riitti koko yöksi romanttisen myrskytuulen heilutellessa autoja, puita ja liikennemerkkejä . Nytpä sitten  huilailen ja totuttelen päiväelämään ennen seuraavaa  viikonloppua , joka onkin jo viimeinen ennen joulua . Jonnekin on taas yksi vuosi kadonnut .