Brim haastoi minutkin paljastamaan omituiset tapani, joten tässä listaa:

  1)  Litistelen taloutemme maito- ja mehutölkit tiiviiksi tiiliskiviksi, jotka vien  aikanaan kierrätyspisteeseen. Joskus mietin onko tässä puuhastelussa mitään järkeä, mutta pidän siitä että kaikki mahdolliset raaka-ainehiukkaset kiertävät mahdollisimman  nopeasti.

2) Harjaan illalla hampaitani  puolesta tunnista tuntiin (jos aika sallii) kiireettömästi, viettäen sen ajan täysipainoista normaalielämää  kierrellen ympäri kotiamme jos siltä tuntuu. Pitkäaikainen tapani tuntuu siirtyneen myös yhdelle jälkeläisistäni.

  3) Teen välillä merkintöjäni käsiini saamiini seteleihin. Päivämääristä pieniin piirrustuksiin. Olisi joskus kiva seurata jonkun lainassani olleen setelin kiertokulkua. ( Esimerkiksi sen satasen, jolla japanilaisnainen maksoi pienen matkansa järkyttäen vaihtokassaani. Siinä oli jokin outo leima. Maksoin sillä S-marketin kassalla. Minnekähän se oikein päätyy myöhemmin? )

4) Puhun sillointällöin , varsinkin nuorimmalle tyttärelleni sujuvaa siansaksaa, eli mielikuvituksellisia sanoja ja äänteitä, jotka eivät tarkoittane mitään? Siihen asti kunnes hän sanoo: Lopeta se siansaksa, iskä!

5) Harrastan myös kotihoilaamista, keksien tuttuihin säveliin inspiroituja puutaheinää-sanoituksia