Meillä on ollut traditiona käydä keräämässä talven mansikat  suoraan viljelijän pellolta. Ja eilen oli taas se päivä vuodesta. Tämä järjestely on erittäin hyvä : ammattilainen viljelee , amatööri keräilee . Marjat ovat varmasti tuoreita , ja jokainen marja on itse valittu .Samalla saa kaupan päälle vatsansa täyteen niitä .

  Sunnuntai- iltapäivä ei ollut mikään ihanteellinen ajankohta porottavan helteen takia , mutta kiire alkaa painaa päälle. Helteen takia mansikat ovat pieniä ja varsin vähissä, ja kantapaikastamme ne olivat jo loppuneet.  Onneksi kakkospaikassa niitä on  vielä  .Poimiminen on aika selälle käyvää puuhaa , mutta muuten pidän kyllä tästä puuhasta .  Sade olisi kyllä jo paikallaan,  pelto samoin kuin muukin luonto jo janoaa sitä . Ämpärit täyttyvät hitaasti mutta varmasti , ja lopuksi mukava äijä saa euronsa . Kotona on sitten jatkojalostuksen vuoro .

  Auringossa hikoilun jälkeen järvessä pulikointi tuntuu  aivan ihanalta . Kylläpä vesi onkin lämmintä . Illalla sitten jalkapallon MM- loppuottelu .  Onneksi Italia voitti , niin saatiin vähän enemmän vaihtelua mestariluetteloon . Kisat jäivät kaikenkaikkiaan vaisuhkoiksi . Pelit olivat varovaisia ja yllättäjiä , jotka ovat pelin suola , turhan vähän . Katsotaanpa taas sitten neljän vuoden päästä .  Hyvää kesänjatkoa joka lukijalle !