Tasan, minuutilleen , vuosi sitten aloitin tämän kirjoitteluharrastukseni . Tämä on ihme kyllä kestänyt ainakin vuoden ajan , välillä hyvinkin vilkkaasti , toisinaan varsin kituuttamalla . Suuri osa blogeistahan lopahtaa varsin nuorena .  Samoin homma on vähitellen muuttanut muotoaan , enhän ensin edes tiennyt mitä tällä ajaisin takaa . Nyt tästä on kuitenkin tullut jo vakiintunut osa elämäntapaani . Joten  tällä hetkellä uskon tämän lapsen pääsevän ainakin kaksivuotiaaksi , mutta blogielämä on tunnetusti epävarmaa . Äkkikuolo uhkaa kuten 1800-luvun vauvoja .

   Kaipa sitä on jonkinlainen tarve tulla jotenkin ymmärretyksi , vaikka olenkin hyvin introvertti erakkomainen yksityisajattelija .  Tulee tuumailluksi kaikenlaista,  ja valtaosa  aatoksista katoaa taivaan avaruuksiin . Tällä konstilla saan ehkä niistä osan tallenneltua . Kenties joku ehkä niistä jopa löytää yhtäläisyyksiä tai eroavaisuuksia omaan ajatteluunsa . Joka tapauksessa ajattelu on ihmisen hienoimpia ominaisuuksia , harrastus jota voi harrastaa lähes kaikkialla . Myös kirjoittaminen on hyvä harrastus , mutta se on ollut lähes nollassa ammoisten kouluvuosien jälkeen . Mutta nyt huomaan jo selvästi  elpyneeni tässä mielessä , jonkinlainen puheakrobaatti lievässä mielessä olen ollut aiemminkin .

  Kertoilen työasioistani , mietteistäni ja elämänhistoriastani . Yksityiselämäni ei kuulu tänne kuin välähdyksittäin poikkeustapauksissa . Ketäpä se sitäpaitsi kiinnostaisikaan. Muuten kyllä  ihmettelen , että lukijakuntaa on ollut näinkin paljon . Jos löydätte täältä jotakin kiinnostavaa  niin OK , mutta jos pitkästyttää tai ärsyttää niin hankkikaa ihmeessä parempaa luettavaa . Itseänikin nolostuttaa välillä lukea vuodatuksiani , mutta tällainenhan minä vain olen .

  Parempaa uutta vuotta 2007 kaikille !