Pari yötä on taas takana ja pari edessä , vappuaattoon asti. Eilen sain niin vähän unta, että oli vähän huolissani yön jaksamisesta, mutta yllättävän pirteästihän tuo meni. Ja tänä aamuna nukuin lähes kahteen , joten nyt ei hätää.

  Aika paljon oli kulkijoita liikkeellä, kevät ja hienot ilmat varmaan vaikuttavat . Ja koko  luomakuntakin virkistyy. Näin ensimmäisen siilin jo viikko sitten Puistolassa. Viikon aikana näin läheltä kaksi kettua , kaupunkilaisempi liikkui Unioninkadulla aivan tuomiokirkon vieressä ! Ja tänä aamuna klo 5 viimeiseltä keikalta palatessani näin tienlaidassa  kaksi peuraa, pysäytin auton ja töllistelimme toisiamme aikamme kunnes molemmat kyllästyimme. Jäniksiä ja fasaaneja on myös saanut väistellä.

  Emmin hiukan Siilitien Iltatähden keikkaa, mutta kuittasin sitten. Ravintolasta tulikin varsin väsynyt kuusikymppinen, ja vein hänet parin kilsan päähän.  Maksoi vain 8,4 mutta rahojen löytyminen ei meinannut sujua millään. Kaikki kävi kuin hidastetussa filmissä, mutta jostakin lopulta löytyi ryppyinen vitonen. Äijä oli niin kännikömpelö, että kävin auttelemassa hänet seisaalle, ja tarkistimme yhdessä taskuja, kunnes loppukolikot jostakin löytyivät. Maa veti miestä ankarasti puoleensa, ja lopulta saattelin  sankarin ovelle, avasin oven hänen avaimillaan  ja keräilin maahan tiputtelemansa tavarat mukaan...

  Muut asiakkaat olivatkin huomattavasti pirteämpiä, olin itsekin hyvällä tuulella ja heittelin pikkusukkeluuksia. Keski-ikäinen nainen kaipaili musiikkia, mutta kanavilta ei tuntunut löytyvän kunnollista. Kysyin kävisikö Leevi, ja soitin levyltäni mm. Hevosella Helsinkiin . Se upposikin erittäin  hyvin, ja sai aikaan laulufiiliksen.

  Lähemmäs kolmekymmentä keikkaa, useimmat toki lyhyitä tuli pitkän perjantaivuoron mittaan kokoon. Viimeisenä sain Kaisaniemestä kyytiin  peräti viiden naisen ryhmän, jotka kyyditin Espoon perukoille. Oli ollut kuulemma kolmensadan naisen kokoontuminen, ilmeisesti  lesbosellainen.Autossa olikin tiivis tunnelma, ja yhtä pissitti ja  toinen voi  heikosti. Kolmas etsiskeli silmälasejaan.  Ilman taukoja kuitenkin mentiin perille.

  Hyvää vappua vaan kaikille!  Itse kun en sellaisista ymmärrä, niin aioin kuskailla niitä jotka tietävät, miten sitä vietetään. .