Lauantaiyön pitkä vuoro ei alkupuoleltaan ole mitenkään häikäisevä. Takseja tuntuu olevan runsaasti tarjolla, mutta kyytejäkin löytyy pari/tunti tahtiin. Enimmäkseen lähipiirissä, mutta muutama kerta käydään Espoossakin, pisimmillään Kirstinmäessä.
  Asema-aukiollakin on välillä autoa kuin pipoa, keräilyalueelle ei meinaa mahtua. Vasta yhden aikoihin vauhti alkaa kiihtyä ja normaali viikonloppuralli alkaa.

  Kello kaksi saan keikan Tikkurilaan, ja se onkin viimeinen kyyti keskustasta. Juutun loppuyöksi välille Tikkurila-Koivukylä-Korso. Kolmen tunnin ajan ajan vantaalaisten lähikyytejä, ristiin rastiin aluen sisällä. Harvemmin  käy näin, yleensä vierailu on hetkellinen kunnes joku lähtee Stadiin päin.  Mutta turhaahan on ajella kauas, jos keikkaa löytyy ihan läheltäkin. Yön saalis on loppujen lopuksi varsin mukava, ja juoksu huippua,  1,33.
 
 Loppuyöstä ajan hiljaista, mietteliästä tyttöä Malminiittyyn, radiosta tulee Lou Reedin  kaunis Perfect Day. Väännän kappaleen kovemmalle, kuuntelemme hienoa klassikkoa hartauden vallitessa.  Saapas nähdä tuleeko tästä alkaneesta finaalipäivästä lätkäihmisille Perfect day vai karvas pettymys?

  Lopuksi vielä hilpeä synttäriporukka Tikkurilan asemalta Korson kautta Leppäkorpeen. Illan sankari, 20 täyttänyt tyttö haastattelee meikäläistä taksijutuista. Pakkanen on kiristynyt  peräti -14:ään kun saavumme perille . Kello on viisi, nyt saa riittää, nyt kotiin nukkumaan!