Onkohan mitään järkeä herätä aamulla jo klo 3  ja lähteä kyydittämään porukkaa neljästä alkaen ?  Joka tapauksessa aloitin eilen aikaisen aamuvuoroni vapaaehtoisesti tähän aikaan . Olihan takana pari vapaapäivääkin .

  Ajoin suoraa päätä keskustan rautatieasemalle , ja ehdin saada kyytiin 04.10  ravintolaillan viimeisen asiakkaan , filosofisessa mielentilassa olevan opiskelijan , jolla oli ilta venähtänyt pitkäksi .  Siihenpä se loppuikin siltä erää , ja siirryin odottelemaan lentokenttäennakoita .  Viideltä ne käynnistyivätkin , ja ajoin peräkanaa kolme kertaa lentokentälle , ja sitten  takaisin Etelä-Haagaan pyörähtämään, sillä alue oli aamulla hyvin vetävä . Viikistä sain kyytiini vaasalaisen toimittajan , joka oli tullut tänne asti  seuraamaan oikeudenkäyntiä.

   Sitten ajettiin takaisin lentokentälle, ja paluukyydissä sain englantia puhuvan miehen , joka meni Pasilaan. Sitten tärppäsikin pidempi kyyti , kun Haikon kartanon omistaja matkasi työpaikalleen Porvoon tuntumaan . Satu kertoili  samalla tositarinoita intianmatkaltaan . Päivä olikin erittäin kaunis ja lämminkin,  aurinko vain häikäisi silmiä tuon tuostakin, ja heijastui myös märästä tiestä . Ja rapakin roiskui . Koko päivän ajan riitti keikkaa ympäri kaupunkia . Potilaita , liikemiehiä , matkustavaisia , vanhuksia . Iltapäiväruuhkassa alkoikoin jo väsyttää , ja kun joensuulaismies meni lentokentälle , päätin minäkin lähteä huilaamaan . Tosi mukava ja tuloksekas päivä .  Ei tuntunut lainkaan marraskuulta , vaan enemmänkin keväältä .